Gewijzigd ontwerp uitwerkingsplan 1e Melmseweg fase 3B

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat zijhet uitwerkingsplan 1e Melmseweg fase 3B op 16 maart 2021 gewijzigd heeft vastgesteld. Dit is op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening. De wijzigingen houden het volgende in:

Het opnemen van gecorrigeerde Aerius berekeningen, het opnemen van het definitieve verkeersonderzoek, het toevoegen van de notitie Geluid en Milieuzonering, 1e Melmseweg fase 3, het opnemen van de definitieve versie van de Notitie Water, het borgen van een groene invulling van het plan en het verwerken van de vastgestelde gemeentelijke Omgevingsvisie

Ter inzage

Het uitwerkingsplan 1e Melmseweg fase 3B ligt zes weken en één dagter inzage in het gemeentehuis vanaf donderdag 25 maart 2021 tot en met donderdag 6 mei 2021.

Het uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken kunt u ook digitaal inzien ophttps://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer?planidn=NL.IMRO.0345.UP1eMelmsewegF3B-vg01 .

Waar gaat het uitwerkingsplanover?

Het plan is een uitwerking van het bestemmingsplan “1e Melmseweg”. Het ontwerp voorziet in een juridisch-planologische regeling om een woontoren te realiseren van 45 meter hoog, met ruimte voor maximaal 85 appartementen. In het geldende bestemmingsplan is een uitwerkingsbevoegdheid opgenomen die de realisatie van de woontoren mogelijk maakt.

Instellen beroep

Tegen het ontwerpuitwerkingsplan zijn zienswijzen bij het college ingediend. Als u een zienswijze heeft ingediend, kunt u beroep instellen. Bent u belanghebbende en kunt u aantonen dat u met reden niet in staat bent geweest een zienswijze te geven? Dan kunt u tevens beroep instellen. Voor zover het om gewijzigde gedeelten van het uitwerkingsplan gaat,kan u, wanneer u het niet eens bent met de wijzigingen beroep instellen. Stuur dan binnen zes weken na de start van de terinzagelegging van het vastgesteldeuitwerkingsplan een beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Of via het Digitaal loket op de website www.raadvanstate.nl. Beroep per e-mail is niet mogelijk. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van dit besluit zetten. Ook moet u zeggen waarom u het niet eens bent met het uitwerkingsplan.Afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet is van toepassing. Dit betekent dat alle beroepsgronden in het beroepsschrift moeten worden opgenomen. Na afloop van de beroepstermijn kunnen geen nieuwe beroepsgronden worden aangevoerd.Denk eraan om uw beroepschrift te ondertekenen. En houd er rekening mee dat u voor dit beroep griffierechten moet betalen.

Voorlopige voorziening

Soms kunt u niet wachten op de uitspraak op uw beroepschrift. U kunt dan om een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dat kan alleen als u een beroepschrift heeft ingediend. Houd er rekening mee dat u hiervoor griffierechten moet betalen.

 

Naar boven