Voornemen voorbereiding bestemmingsplan Kom Breedenbroek, 't Kuipje

Logo Oude IJsselstreek

Vooraankondiging artikel 1.3.1 Bro

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek delen ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening mee dat het gemeentebestuur van plan is een bestemmingsplan voor te bereiden voor:

Breedenbroek: Kom Breedenbroek, ‘t Kuipje

Het in voorbereiding zijnde plan voorziet in de mogelijkheid om op het perceel gelegen aan Den Dam in Breedenbroek – kadastraal bekend gemeente Gendringen, sectie R, nr. 1150 – acht woningen te realiseren voor starters en senioren. Tevens voorziet het plan in de mogelijkheid om een nieuw speelveld te realiseren op een nabijgelegen agrarisch perceel.

Procedure 

Deze publicatie heeft slechts een informerend doel. In dit stadium van de procedure kunt u geen zienswijzen indienen en er liggen geen stukken ter inzage. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen. Te zijner tijd zal een ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om te reageren op het plan. Op de gemeentepagina en op deze website wordt aangekondigd wanneer en op welke manier u kunt reageren.

Naar boven