Ontwerpbestemmingsplan ‘Heemsteedseweg in Houten’

Logo Houten

Het college van burgemeester en wethouders bereidt het bestemmingsplan ‘Heemsteedseweg in Houten’ voor. Dit gebeurt volgens artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro).

Op 16 maart 2021 heeft het college besloten in te stemmen met het ontwerpbestemmingsplan ‘Heemsteedseweg in Houten’. Dit ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien.

Ontwerpbestemmingsplan ‘Heemsteedseweg in Houten’

De bedoeling van het bestemmingsplan is het mogelijk maken van het realiseren van een hoveniersbedrijf op het perceel Heemsteedseweg naast 42a in Houten.

Waar en wanneer kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien in het gemeentehuis. Dit kan vanaf donderdag 25 maart 2021 tot en met donderdag 6 mei 2021. Hiervoor kunt u een afspraak maken via 030 – 63 92 611. De openingstijden vindt u via www.houten.nl/open.

Vanaf donderdag 25 maart 2021 kunt u het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ook inzien via:

 

Ook kunt u de documenten behorende bij het ontwerpbestemmingsplan in pdf-formaat inzien via de gemeentelijke website www.houten.nl/bestemmingsplannen.

Wilt u uw mening kenbaar maken?

Tijdens de terinzagetermijn kunt u een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan geven. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Uw schriftelijke zienswijze(n) kunt u sturen aan de gemeenteraad van de gemeente Houten, Postbus 30, 3990 DA Houten onder vermelding van ‘zienswijzen ontwerpbestemmingsplan Heemsteedseweg in Houten’. Voor uw mondelinge zienswijze(n) kunt u een afspraak maken met mevrouw L. Fassotte-Bams (team Ruimtelijke Ontwikkeling). Hiervoor kunt u bellen naar het algemene nummer van de gemeente 030 – 63 92 611.

Vervolg

Na afloop van de inzageperiode beoordelen wij de eventueel ingediende zienswijze(n). Daarna beslist de gemeenteraad over het vaststellen van het bestemmingsplan.

 

Houten 25 maart 2021

Naar boven