Ontwerp-bestemmingsplan en ontwerp-besluit hogere waarden Wet geluidhinder voor de realisatie van 2 vrijstaande woningen op de hoek Vrijenbroekweg - Pastoor Lemmensstraat.

Logo Venlo

 

 

 

 

 

Burgemeester en wethouders van Venlo maken bekend dat ter inzage worden gelegd:

 

  • 1.

    ontwerp-bestemmingsplan ‘Vrijenbroekweg – Pastoor Lemmensstraat’ (identificatienummer: NL.IMRO.0983.BP202101PASTLEM-ON01) met bijbehorende stukken;

  • 2.

    ontwerp-besluit tot vaststelling van hogere waarden Wet geluidhinder voor 2 vrijstaande woningen op de hoek Vrijenbroekweg – Pastoor Lemmensstraat, met bijbehorende stukken.

 

Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid tot de bouw van twee vrijstaande woningen op de hoek Vrijenbroekweg – Pastoor Lemmensstraat, op de percelen kadastraal bekend Venlo, sectie T nummers 547 en 211 en Tegelen, sectie B nummers 3351 en 5324.

 

Inzage

Het ontwerp-bestemmingsplan en het ontwerp-besluit tot vaststelling van hogere waarden Wet geluidhinder en bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 25 maart 2021 tot en met woensdag 5 mei 2021 gedurende zes weken op werkdagen in het Stadskantoor, Hanzeplaats 1 te Venlo, voor eenieder op afspraak ter inzage. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantencontactcentrum, telefoonnummer 14 077.

 

De bekendmaking vindt eveneens plaats in de Staatscourant. De digitale versie is op deze pagina in te zien. Daarnaast is de digitale versie in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer: NL.IMRO.0983.BP202101PASTLEM-ON01.

 

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen inbrengen tegen het ontwerp bestemmingsplan. Deze zienswijze(n) moet(en) uw naam, adres en registratienummer bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Venlo, postbus 3434, 5902 RK Venlo. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken via het Klantcontactcentrum, bereikbaar op telefoonnummer 14077. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen in te dienen.

 

Naar boven