Gemeente Scherpenzeel - ontwerp-omgevingsvergunning - bouw van een bedrijfsruimte - Oosteinde 45, Scherpenzeel

Logo Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een bedrijfsruimte aan het Oosteinde 45 te Scherpenzeel.

U kunt het plan inzien

De ontwerp-omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 13 januari 2021 gedurende zes weken op het gemeentehuis ter inzage.

De stukken zijn digitaal te raadplegen via

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0279.OV2020Oosteinde45-ow01

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus kunt u de ontwerp-omgevingsvergunning op het gemeentehuis alleen inzien na het maken van een afspraak. U kunt hiervoor contact opnemen met een medewerker van de afdeling Ruimte & Groen via telefoonnummer 033 – 277 23 24.

Hoe kunt u reageren

U kunt mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, uw zienswijze kenbaar maken.

Dit kan zo lang het plan ter inzage ligt (dus tot en met 23 februari 2021). Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 100, 3925 ZJ in Scherpenzeel. Voor uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte & Groen via telefoonnummer (033) 277 23 24. Zienswijzen kunnen leiden tot aanpassing (van onderdelen) van het plan.

W.M. van de Werken

secretaris

H.E. van Dijk- van Ommering

locoburgemeester

Naar boven