Ontwerpbestemmingsplan “Achter de Molen, fase 3” (Rijkevoort), tevens voornemen tot indiening van verzoek om herbegrenzing stedelijk gebied.

Logo Boxmeer

 

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Achter de Molen, fase 3”.

Het ontwerpbestemmingsplan, dat voorziet in een uitbreiding van het woongebied Achter de Molen te Rijkevoort met 16 halfvrijstaande en 14 vrijstaande woningen, ligt met ingang van 24 maart 2021 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerp is ook te raadplegen via www.boxmeer.nl/bekendmakingen/bestemmingspannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 5 mei 2021 kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Voor de realisering van dit plan is tevens een wijziging van de begrenzing van het (door de provincie vastgestelde) stedelijk gebied nodig . In verband hiermee zijn burgemeester en wethouders voornemens een hiertoe strekkend verzoek in te dienen bij de provincie Noord-Brabant.

Eveneens tot en met 5 mei 2021 kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen tegen het voornemen om een verzoek bij de provincie in te dienen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Een zienswijze kan ook digitaal worden ingediend via www.boxmeer.nl/zienswijze. Daarvoor moet de indiener wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen, vragen of een toelichting op het ontwerp kan contact worden opgenomen met de afdeling Ruimte en Economie.

 

Naar boven