Ontwerpbestemmingsplan Beusichemseweg 27

Logo Houten

Het college van burgemeester en wethouders bereidt het bestemmingsplan Beusichemseweg 27 voor. Dit gebeurt volgens artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro). Op 9 maart 2021 heeft het college besloten in te stemmen met het ontwerpbestemmingsplan Beusichemseweg 27. Dit ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien.

Ontwerpbestemmingsplan Beusichemseweg 27

Dit plan maakt de wijziging van bedrijfswoning naar burgerwoning en de bouw van een burgerwoning aan de Beusichemseweg mogelijk. Het plangebied ligt tussen de Rondweg en het Oostrumsdijkje.  

Hogere grenswaarden 

Het plangebied ligt op korte afstand van de Rondweg. Om de nieuwe woning te kunnen bouwen, moeten we hogere grenswaarden vaststellen.

Waar en wanneer kunt u het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden kunt u inzien in het gemeentehuis. Dit kan van woensdag 17 maart 2021 tot en met dinsdag 27 april 2021 (zes weken). Hiervoor maakt u een afspraak via (030) 63 92 611. De openingstijden vindt u via www.houten.nl/open.

Vanaf 17 maart 2021 kunt u de documenten ook inzien via:

Ook kunt u de documenten in pdf-formaat inzien via de gemeentelijke website www.houten.nl/bestemmingsplannen.

Wilt u uw mening kenbaar maken? 

Tijdens de inzagetermijn kunt u een zienswijze op het ontwerpbestemmingplan geven. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Uw schriftelijke zienswijze(n) stuurt u aan de gemeenteraad van Houten, Postbus 30, 3990 DA Houten. Voor uw mondelinge zienswijze(n) maakt u een afspraak met de heer F. Morel (team Ruimtelijke Ontwikkeling). Hiervoor belt u naar (030) 63 92 611. Tijdens de inzagetermijn kan een belanghebbende een zienswijze op het ontwerpbesluit hogere grenswaarden indienen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Uw schriftelijke zienswijze(n) richt u aan het college van B&W. Voor uw mondelinge zienswijze(n) maakt u een afspraak met de heer F. Morel (team Ruimtelijke Ontwikkeling). Hiervoor belt u naar (030) 63 92 611.

Vervolg

Na afloop van de inzageperiode beoordelen we de binnengekomen zienswijze(n). Daarna beslist de gemeenteraad over het vaststellen van het bestemmingsplan en het college over het hogere waardenbesluit.

 

Houten 9 maart 2021

Naar boven