Gedeeltelijke intrekking omgevingsvergunning “milieu” Heiderschoor 2, Broekstraat 79 en Broekstraat 83 te Mierlo

Logo Geldrop-Mierlo

 

Mededeling ontwerpbeschikking gedeeltelijke intrekking omgevingsvergunning uitgebreide procedure

 

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht bekend dat, namens de vergunninghouder, een verzoek is ingediend voor:

 

Het gedeeltelijk intrekken van de op 1 november 2012 verleende omgevingsvergunning voor het onderdeel “milieu” voor de inrichting aan het Heiderschoor 2, Broekstraat 79 en Broekstraat 83 in Mierlo. Het verzoek tot intrekking heeft betrekking op het gehele varkenshouderijdeel. Het verzoek is ingediend op 2 december 2020.

 

Het verzoek tot gedeeltelijke intrekking, het voornemen tot intrekking en andere stukken die van belang zijn liggen van 19 maart t/m 29 april 2021 (6 weken) ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis, De meent 2 in Geldrop. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur.

 

Binnen deze termijn kunnen zienswijzen worden ingebracht. Voor een toelichting op de stukken, ook buiten de genoemde uren, kunt u telefonisch een afspraak maken met Jos van Hoeij (tel. 040 2893 783).

 

De schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan ons college van B&W, Postbus 10.101,

5660 GA in Geldrop. De zienswijzen moeten worden ondertekend en tenminste bevatten:

uw naam en adres;

de datum;

een omschrijving van het besluit waartegen de zienswijzen zijn gericht;

de motivering/onderbouwing van de zienswijzen.

 

Het is ook mogelijk om, gedurende de termijn dat het voornemen ter inzage ligt, mondeling zienswijzen in te brengen. Hiervoor kan telefonisch een afspraak worden gemaakt.

 

Naar boven