Vastgesteld Chw bestemmingsplan Colmschaterstraatweg ong.

Logo Deventer

 

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 25 maart tot en met 6 mei 2021 voor een ieder ter inzage ligt:

 

- het bij raadsbesluit van 17 maart 2021 ongewijzigd vastgestelde Chw bestemmingsplan Colmschaterstraatweg ong.

 

Inhoud

Aan de Colmschaterstraatweg te Colmschate, naast Colmschaterstraatweg 84, liggen onbebouwde gronden. Het voornemen bestaat om hier twee vrijstaande woningen te realiseren. Deze ontwikkeling is niet mogelijk op grond van het geldende Chw bestemmingsplan ‘Deventer, stad en dorpen’. Om de woningen alsnog mogelijk te maken is er een nieuw bestemmingsplan opgesteld. Voorliggend bestemmingsplan voorziet in een planologisch kader voor de beschreven ontwikkeling van de twee vrijstaande woningen.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

 

Inzien

Het bestemmingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.Chw006-VG01

De digitale bestanden van het plan zijn beschikbaar gesteld op:

• https://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/manifest/nl.imro.0150.chw006-vg01/

 

Het bestemmingsplan kunt ook u inzien op:

• http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

• Publiekscontacten vergunningen, Grote Kerkhof 1

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus is het gemeentehuis alleen op afspraak of gedurende een deel van de dag geopend. Raadpleeg voor uw bezoek de website van de gemeente voor de openingstijden en voorwaarden. Of neem contact op met het algemene telefoonnummer van de gemeente Deventer: 14 0570.

 

Reageren

Het vastgestelde Chw bestemmingsplan ‘Colmschaterstraatweg ong.’’ ligt van donderdag 25 maart tot en met donderdag 6 mei 2021 ter inzage.

Van vrijdag 26 maart tot en met donderdag 6 mei 2021 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

• een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan of de ontwerpbesluiten bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

• een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

• een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

 

Naar boven