Ontwerpbestemmingsplan Linnaeusweg 2, Boskoop

Logo Alphen aan den Rijn

Op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) laten burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn weten dat zij het bestemmingsplan Linnaeusweg 2, Boskoop voorbereiden.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in het realiseren van negen vrijstaande woningen op Linnaeusweg 2 in Boskoop.

Op grond van artikel 1.3.1, tweede lid Bro wordt hier gemeld dat over het voornoemde plan direct gelegenheid wordt geboden zienswijzen naar voren te brengen. Hoe u dit moet doen staat hieronder beschreven.

Het bestemmingsplan leidt niet tot belangrijke nadelige milieugevolgen. Daarom hebben burgemeester en wethouders besloten om geen milieueffectrapportage op te stellen.

Inzage ontwerpbestemmingsplan

Van 25 maart tot en met 5 mei 2021 is het ontwerpbestemmingsplan Linnaeusweg 2, Boskoop (met het identificatienummer NL.IMRO.0484.BKlinnaeusweg2-ON01) met de bijbehorende bestanden in te zien bij de informatiebalie in het gemeentehuis te Alphen aan den Rijn. Vanwege de coronamaatregelen wordt u aangeraden om het bestemmingsplan digitaal te raadplegen. Bent u daartoe niet in staat, dan kunt u het plan op afspraak op het gemeentehuis inzien. U kunt een afspraak maken via het algemene telefoonnummer (14 0172) of door een e-mail te sturen naar ROJuristen@alphenaandenrijn.nl. U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl (bijvoorbeeld door het invoeren van een postcode en huisnummer of in geavanceerd zoeken de plannaam of bovenstaand identificatienummer in te voeren).

Hoe kunt u reageren?

Binnen bovenstaande termijn van tervisielegging kan iedereen digitaal, schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad indienen.

  • Digitaal kan dat via het formulier ‘Zienswijze bestemmingsplan indienen’, te raadplegen via https://www.alphenaandenrijn.nl/Onlineregelen/Zienswijze_bestemmingsplan_indienen. Hiervoor heeft u DigiD nodig of u vult uw organisatiegegevens in. In het formulier geeft u duidelijk aan dat het om het bestemmingsplan Linnaeusweg 2, Boskoop (ontwerp) gaat met zaaknummer 342872.

  • Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar Gemeente Alphen aan den Rijn, t.a.v. de gemeenteraad postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. In uw reactie vermeldt u duidelijk uw naam, adres en contactgegevens en dat het om het bestemmingsplan Linnaeusweg 2, Boskoop (ontwerp) gaat met zaaknummer 342872.

  • Voor het doorgeven van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Officemanagement Ruimte op telefoonnummer 14 0172.

Alleen als u op tijd een zienswijze indient, kunt u later beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 24 maart 2021

Naar boven