Bestemmingsplan (Verbrede reikwijdte) dorpscentrum Poeldijk

Logo Westland

Naam : Omgevingsplan Dorpscentrum Poeldijk

Soort plan : Bestemmingsplan (Verbrede reikwijdte)

Status : OntwerpPublicatiedatum : 25 maart 2021

Reactietermijn : vrijdag 26 maart 2021 t/m donderdag 6 mei 2021

Nummer : NL.IMRO.1783.OPCTRMPOE-ON02

Artikel : 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening en 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Omschrijving

Het omgevingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor een gedeelte van de Kern Poeldijk. De regeling sluit aan op mogelijkheden die de nieuwe Omgevingswet biedt. Het betreft een ontwerp-Crisis en herstelwet bestemmingsplan met toepassing van de pilot-status van artikel 7 van Besluit uitvoering Crisis- en herstelwet.Het voorliggende plan heeft betrekking op een herziening van de bestemmingsplannen ‘Poeldijk Centrum’, ‘Kern Poeldijk’ en een gedeelte van het bestemmingsplan ‘De Kreken – fase 1’.

Wilt u het plan bekijken?

U kunt plan en bijlagen bekijken via www.140174.nl/ruimtelijkeplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het is ook mogelijk om de stukken op afspraak in te zien bij het Omgevingscontactcentrum. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174.

Wilt u reageren op het plan?

U kunt een zienswijze indienen binnen de reactietermijn. Stuur uw zienswijze naar: het college van burgemeester en wethouders van Westland, t.a.v. cluster Beleid/Stedenbouw en Bestemmingsplannen, Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk. Alleen als u als belanghebbende tijdig een zienswijze heeft ingediend, kunt u later tegen de vaststelling van het omgevingsplan beroep instellen.

Naar boven