Bekendmaking vaststelling wijzigingsplan Heem van Selis fase 1 te Boxtel

Logo Boxtel

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel maken op grond van artikel 3.9 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij op 16 maart 2021 het wijzigingsplan Heem van Selis fase 1 ongewijzigd hebben vastgesteld.

 

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan maakt de realisatie mogelijk, in fase 1 van het woningbouwproject Heem van Selis in Boxtel, van een appartementencomplex met op de begane grond maatschappelijke voorzieningen, bestaande uit een kinderdagverblijf met een buitenschoolse opvang en een nader in te vullen andere maatschappelijke voorziening. Het appartementencomplex met kinderdagverblijf ligt tussen de Bosscheweg (aan de westzijde), het parkeerterrein en horecagelegenheid De Oude Ketting (aan de noordzijde) en de percelen Selissen 1 en 2 (aan de noordoostzijde).

Er zijn geen zienswijzen ingediend op het ontwerpwijzigingsplan dat t/m 3 februari 2021 ter inzage heeft gelegen.

 

Terinzagelegging

Het wijzigingsplan ‘Heem van Selis, fase 1’ ligt met ingang van donderdag 25 maart 2021 tot en met donderdag 6 mei 2021 zes weken ter inzage. Het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken is digitaal in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0757.WZ06SELISSENFASE1-VST1.

De stukken liggen ook in kopie ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, ingang Markt. Het gemeentehuis is geopend op maandag t/m woensdag van 8:30 tot 17:00 uur, donderdag van 8:30 tot 19:30 uur en op vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur. Raadpleeg www.boxtel.nl voor de actuele openingstijden.

 

Beroepsmogelijkheid

Gedurende de beroepstermijn (van donderdag 24 maart tot en met donderdag 6 mei 2021) staat tegen de vaststelling van het wijzigingsplan rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep.

Van deze mogelijkheid kunnen gebruik maken:

1. een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend;

2. een belanghebbende die geen zienswijze heeft ingediend om een reden die hem niet kan worden verweten;

3. een belanghebbende die beroep instelt tegen wijzigingen die bij de vaststelling van het wijzigingsplan zijn doorgevoerd ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan.

Gelijktijdig met het instellen van beroep kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor meer informatie hierover wordt verwezen naar de website van de Raad van State.

 

Informatie

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Bram Keijsers van team Ruimtelijke Ontwikkeling. Telefonisch te bereiken onder 06-57509000 en per e-mail op b.keijsers@mijngemeentedichtbij.nl

 

Boxtel, 24 maart 2021

 

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

De secretaris,

A. Kraal

 

De burgemeester,

R.S van Meygaarden

 

 

Naar boven