Gemeente De Bilt – Terinzagelegging ontwerpwijzigingsplan Bunnikseweg 13 te De Bilt

Logo De Bilt

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Bilt geeft, op grond van artikel 3.8, eerste lid, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kennis van de terinzagelegging van het ontwerpwijzigingsplan:

• Wijzigingsplan Bunnikseweg 13 te De Bilt.

Plangebied

Het plangebied betreft het perceel Bunnikseweg 13 te De Bilt.

Aanleiding

Aanleiding voor het opstellen van het wijzigingsplan is een correctie. Bij het vaststellen van het bestemmingsplan “Buitengebied-Zuid” is deze woning ten onrechte als bedrijfswoning bestemd. Met voorliggend wijzigingsplan wordt dit gecorrigeerd naar een woonbestemming.

Terinzagelegging

Het ontwerpwijzigingsplan Bunnikseweg 13 te De Bilt met de daarbij behorende stukken ligt gedurende zes weken ter inzage. Van donderdag 25 maart tot en met woensdag 5 mei 2021. U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (planid) is: NL.IMRO.0310.20006WP0020-ON01.

Indienen zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan een belanghebbende schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpwijzigingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan ‘college van burgemeester en wethouders van De Bilt’. Per post via: Postbus 300, 3720 AH Bilthoven. Degenen die mondeling een zienswijze kenbaar willen maken kunnen binnen de bovengenoemde termijn contact opnemen met de hierna genoemde contactpersoon.

Het is niet mogelijk via e-mail een zienswijze in te dienen.

Vervolgtraject

Alle zienswijzen worden opgenomen in een zienswijzennota. De zienswijzennota maakt deel uit van het door het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Bilt te nemen besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan. Ingediende zienswijzen kunnen aanleiding geven tot aanpassingen. Het ontwerpwijzigingsplan wordt dan gewijzigd vastgesteld.

De bekendmaking van de vaststelling zal in het elektronisch gemeenteblad, de Staatscourant en op de gemeentelijke website worden gepubliceerd. Indieners van een zienswijze worden hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld.

Meer informatie

Voor specifieke vragen en opmerkingen over het ontwerpwijzigingsplan en de procedure kunt u contact opnemen met Hugo Bartelink van de gemeente De Bilt via h.bartelink@debilt.nl of telefoonnummer (030) 2289602.

Naar boven