Gemeente Mill en Sint Hubert - ontwerpbestemmingsplan ontwerpbeeldkwaliteitsplan molenheide buiten en ontwerpbesluit hogere waarden geluidhinder - ’t Kavelt, Mill

Logo Mill en Sint Hubert

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert maken - overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening - bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Mill, ’t Kavelt’ met alle daarop betrekking hebbende stukken, alsmede het ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘Molenheide Buiten’, ter inzage liggen. Er wordt hiervoor geen ontwerpexploitatieplan in procedure gebracht.

Ook maken burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 110c van de Wet geluidhinder, bekend dat het ontwerpbesluit ‘Hogere Waarden Geluidhinder’, voor vier aan de noordoostzijde (richting de Wanroijseweg) en de zuidoostzijde (richting de Bosweg) van het plangebied ‘Mill, ’t Kavelt’ nieuw te bouwen woningen, ter inzage ligt.

Het plangebied betreft een gedeelte van het perceel, kadastraal bekend als Mill, sectie R, nummer 1214, gelegen aan de Wanroijseweg en de Van den Bogaardweg te Mill (5451 HA en 5451 HM). Het plan voorziet in de ontwikkeling van 58 koopwoningen (4 vrijstaande-, 30 twee-onder-een-kap-, 18 rij- en 6 levensloopbestendige woningen) door de betreffende ontwikkelaar (Cedrus Vastgoed) en de uitgifte van 13 á 15 gemeentelijke bouwkavels voor vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen, met bijbehorende voorzieningen, zoals bergingen, parkeerplaatsen en groenvoorzieningen. Hiervoor zullen ook de nodige openbare verkeer- en parkeervoorzieningen worden gerealiseerd. Daarnaast worden binnen het plangebied verschillende groenstructuren gerealiseerd.

Het als bijlage bij het ontwerpbestemmingsplan behorende (ontwerp)beeldkwaliteitsplan ‘Molenheide Buiten’ zal te zijner tijd ook in het kader van artikel 12a van de Woningwet als welstandskader voor de ter plaatse beoogde beeldkwaliteit worden vastgesteld.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Mill, ’t Kavelt’ en de bijbehorende stukken, het ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘Molenheide Buiten’ en het ontwerpbesluit ‘Hogere Waarden Geluidhinder’ voor vier nieuw te bouwen woningen in dit plangebied liggen zes weken ter inzage van vrijdag 19 maart tot en met donderdag 29 april 2021. Een uitgeprint exemplaar van de stukken kan (op afspraak en met inachtneming van de COVID-19/Corona-richtlijnen van het RIVM) worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Mill tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de bij het ontwerpbestemmingsplan behorende stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0815.BPKavelt-ON01.

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp-beeldkwaliteitsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Mill en Sint Hubert, per postadres: Postbus 7, 5360 AA GRAVE.

Ten aanzien van het ontwerpbesluit ‘Hogere Waarden Geluidhinder’ kunnen belanghebbenden gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen aan het college van burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert, per postadres: Postbus 7, 5360 AA GRAVE.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze ten aanzien van de voornoemde documenten kunt u contact opnemen met de heren G. Middel of R. Roefs via het algemeen telefoonnummer 0485 – 460 300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

Mill, 18 maart 2021

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert

 

Naar boven