Vaststelling Paraplubestemmingsplan Archeologie

Logo Geertruidenberg

Op 11 februari 2021 stelde de gemeenteraad het Paraplubestemmingsplan Archeologie met nummer NL.IMRO.0779.BParcheologie-vs01 gewijzigd vast (art. 3.8 Wro). In dit plan is het archeologiebeleid opgenomen, dat in 2017 is vastgesteld. Het plangebied omvat het gehele grondgebied van de gemeente Geertruidenberg.

 

Plan inzien

U kunt het plan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken van 25 maart t/m 5 mei 2021 inzien in de Gemeentewinkel, op www.ruimtelijkeplannen.nl en http://0779.ropubliceer.nl.

 

Beroep indienen

U kunt tijdens de inzagetermijn beroep instellen. Dit kan alleen als u op tijd uw zienswijze doorgaf. Ook kunt u in beroep gaan als u als belanghebbende kunt aantonen dat u eerder niet in staat was om uw zienswijze door te geven.

 

U kunt uw beroepschrift richten aan:

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA 's-Gravenhage

 

Het bestemmingsplan treedt in werking op 7 mei 2021. Ook als u in beroep gaat. Als u in beroep gaat, kunt u wel een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. Dan stellen we de inwerkingtreding uit totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven