Besluit van de Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, van 8 maart 2021, nr. IENW/BSK-2021/23213, tot wijziging van het Instellingsbesluit Formule E-Team en het Instellingsbesluit Stuurgroep Nationale Agenda Laadinfrastructuur in verband met een aanpassing in de hoogte van de vergoeding voor de voorzitter

De Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat,

Gelet op artikel 2, eerste lid, van de Wet vergoedingen adviescolleges en commissies;

BESLUIT:

ARTIKEL I

In artikel 6 van het Instellingsbesluit Formule E-Team wordt ‘0,3 fte’ vervangen door ‘0,5 fte’.

ARTIKEL II

In artikel 7 van het Instellingsbesluit Stuurgroep Nationale Agenda Laadinfrastructuur wordt ‘0,3 fte’ vervangen door ‘0,4 fte’ en ‘Mnisterie’ vervangen door ‘Ministerie’.

ARTIKEL III

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 januari 2021.

Dit besluit zal in afschrift worden gezonden aan de voorzitter en de leden van het Formule E-Team.

Dit besluit zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, S. van Veldhoven-van der Meer

TOELICHTING

Het besluit wijzigt het Instellingsbesluit Formule E-Team en het Instellingsbesluit Stuurgroep Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) met een aanpassing in de hoogte van de vergoeding voor het voorzitterschap van het Formule E-Team en de Stuurgroep NAL. De werkzaamheden die nodig zijn om het voorzitterschap in beide gremia op een goede manier te kunnen vervullen vereisen een hogere inzet dan oorspronkelijk voorzien.

De Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, S. van Veldhoven-van der Meer

Naar boven