Ontwerp-omgevingsvergunning en m.e.r.-beoordelingsbesluit uitgebreide procedure: oprichting van een inrichting voor het vergisten van zuiveringsslib ten behoeve van de productie van groengas

Logo Ameland

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ameland maken bekend dat zij op grond van artikel 2.1, lid 1, onder e van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het onderstaande project:

  • *

    Nieuwbouw van een AHPD Vergister aan de Reeweg (ongenummerd) te Ballum. De aanvraag omgevingsvergunning is binnengekomen op 18 december 2020 en betreft de volgende activiteiten:

    - bouwen van een bouwwerk (Wabo artikel 2.1 lid 1.a);

    - oprichten, het veranderen of het in werking hebben van een inrichting (Wabo artikel 2.1 lid 1.e).

     

Indienen zienswijze

Tegen het door het college genomen m.e.r.-beoordelingsbesluit kunt u bezwaar indienen. Tegen de ontwerp omgevingsvergunning kunt u schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. Het m.e.r.-beoordelingsbesluit en de ontwerp omgevingsvergunning liggen ter inzage van donderdag 18 maart tot en met woensdag 28 april 2021. Als u een zienswijze indient tegen de ontwerpvergunning, wilt u dan duidelijk aangeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft? Op www.ameland.nl is de ontwerpvergunning met de bijbehorende bouwtekeningen in te zien. Voor het inzien van alle bijbehorende rapporten of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact met team Vergunningen opnemen via tel. (0519) 555 555.

Ballum, 17 maart 2021

College van burgemeester en wethouders van Ameland

Namens deze:

L.P. Stoel, burgemeester

I. Valk, secretaris-directeur

Naar boven