Bestemmingsplan Drachten- Het Zuid 24b

Logo Smallingerland

 

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat de gemeenteraad op 9 maart 2021 het bestemmingsplan 'Drachten – Het Zuid 24b' heeft vastgesteld. Vanaf donderdag 18 maart 2021 ligt het vastgestelde plan voor zes weken ter inzage.

 

Doel van het plan

Dit bemmingsplan is opgesteld met het doel om van de bedrijfswoning op het perceel Het Zuid 24b in Drachten een gewone woning te maken. De woning hoeft dan niet meer bewoond te worden ten dienste van het bedrijf. De woning heeft in het bestemmingsplan dan ook een woonbestemming gekregen.

 

Bekijken

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage:

  • In het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten, elke werkdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op donderdag tot 18.30 uur;

  • Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met nummer NL.IMRO.0090.BP2020BGB081-0401.

 

Indienen beroep

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u, wanneer u belanghebbende bent, binnen de onderstaande beroepstermijn een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. De beroepstermijn loopt van 18 maart 2021 tot en met 28 april 2021. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

 

U kunt geen beroep instellen wanneer u geen zienswijze heeft ingediend over het ontwerp bestemmingsplan. Tenzij u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen.

 

Het besluit tot vaststelling van dit bestemmingsplan treedt niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

 

 

Naar boven