Ontwerp-uitwerkingsplan Erasmusveld Midden

Logo 's-Gravenhage

Aanleiding voor het uitwerkingsplan is het initiatief voor de ontwikkeling van het plan Erasmusveld Midden/Proeftuin Erasmusveld. Het plangebied ligt in Erasmusveld, in het stadsdeel Escamp in het zuidwesten van Den Haag.

In het bestemmingsplan 'Wateringse Veld Noord' is voor de locatie Sportcluster Erasmusveld (nu bekend onder de naam Erasmusveld Midden) een uitwerkingsplicht opgenomen voor een uit te werken bestemming ‘Woongebied’.

Het doel van het uitwerkingsplan Erasmusveld Midden is het mogelijk maken van de bouw van maximaal 277 gestapelde, vrijstaande en aaneengebouwde woningen in deelgebied Erasmusveld Midden.

Op het uitwerkingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

Terinzagelegging

Het ontwerp-uitwerkingsplan Erasmusveld Midden wordt op grond van artikel 3.9a, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening voor eenieder met ingang van 18 maart t/m 28 april 2021 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

- op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

- digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur).

Eenieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U dient uw zienswijze te richten aan Burgemeester en wethouders van Den Haag, Afdeling JPO, p.a. Postbus 12655, 2500 DP Den Haag. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer: 06-16582784. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Naar boven