TERINZAGELEGGING ONTWERPBESTEMMINGSPLAN 2E HERZIENING HOA-DEVELPARK

Logo Zwijndrecht

Het college van burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan "2e herziening HOA-Develpark" met ingang van donderdag 18 maart 2021 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Gelijktijdig met de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan liggen ook de concept beleidsnota "Beleidsnota Evenementenbeleid gemeente Zwijndrecht" en de conceptbeleidsregel "Beleidsregel evenementenvergunning gemeente Zwijndrecht" ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op een terrein, grenzend aan de Parklaan dat thans wordt gebruikt als evenemententerrein. Het bestemmingsplan beoogt een planologische inbedding te bieden voor het gebruik van het terrein als evenemententerrein.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 18 maart 2021 tot en met woensdag 28 april 2021 ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3 te Zwijndrecht. De aangepaste openingstijden van het gemeentehuis zijn:

- Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 9.00-12.00 uur

- Woensdag van 13.00-19.00 uur

Om de stukken op het gemeentehuis in te zien, dient u een afspraak te maken door een e-mail te sturen aan: vergunningen@zwijndrecht.nl. Op verzoek kunnen de stukken ook naar u worden toegestuurd. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder inwoners-ruimtelijke plannen-ontwerpbestemmingsplannen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0642.BP17evenementen-2001.

Zienswijzen

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen onder vermelding van "zienswijze ontwerpbestemmingsplan "2e Herziening HOA-Develpark" op de volgende wijze:

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht, 17 maart 2021

Naar boven