Ontwerp bestemmingsplan Prinses Irenelaan naast 2 te IJsselstein

Logo IJsselstein

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat bovengenoemd ontwerp bestemmingsplan met ingang van donderdag 18 maart 2021 voor iedereen ter inzage ligt (conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

 

Ontwerp bestemmingsplan

Het bestemmingsplan “Prinses Irenelaan naast 2’ maakt de realisatie van een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kap woning mogelijk naast de reeds bestaande woningen aan de Prinses Irenelaan 2.

 

Zienswijzen

Met ingang van donderdag 18 maart 2021 ligt het ontwerp bestemmingsplan inclusief bijbehorende stukken gedurende 6 weken (tot en met 28 april 2021) ter inzage bij de publieksbalie van het stadskantoor Overtoom 1 te IJsselstein (geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur en op woensdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur). Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar via de nationale website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0353.Achtersloot122-ON01).

Tijdens deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (niet per e-mail) kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente IJsselstein, Postbus 26 3400 AA IJsselstein onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp bestemmingsplan ‘Prinses Irenelaan naast 2’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw H. Schefferlie van de gemeente IJsselstein via 14 030. 

 

Vervolg

Na afloop van de termijn zullen de zienswijzen worden samengevat en gezamenlijk beantwoord in een nota. Deze zal, na bestuurlijke instemming toegezonden worden aan de indieners van een zienswijze. Daarna zal er een besluit worden genomen over de vaststelling van het bestemmingsplan. Aansluitend zal dit besluit en het bestemmingsplan opnieuw voor een termijn van zes weken ter inzage worden gelegd. Daarop kan gereageerd worden met een beroepschrift.

 

IJsselstein, 17 maart 2021

College van burgemeester en wethouders gemeente IJsselstein

Naar boven