Gemeente Alkmaar - vastgesteld wijzigingsplan - Westeinde 4, De Rijp

Logo Alkmaar

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan voor het perceel aan de Westeinde 4 De Rijp vastgesteld is.

Doel

Het wijzigingsplan Westeinde 4 De Rijp wijzigt een agrarische bestemming in een woonbestemming.

Inzien

Het wijzigingsplan ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 18 maart 2021 tot en met woensdag 28 april 2021.

U kunt het wijzigingsplan langs elektronische weg inzien via de internetpagina’s:

- www.alkmaar.nl/inzage of

- www.ruimtelijkeplannen.nl;

(zoeken op adres of NL.IMRO.0361.WP00116-0305)

In verband met de landelijk genomen maatregelen vanwege het coronavirus wordt gevraagd een bezoek aan het Stadskantoor te vermijden. Voor het inzien van het plan vragen wij u om gebruik te maken van bovengenoemde digitale mogelijkheden.

Indien u het wijzigingsplan desondanks wilt komen inzien, dan zullen wij in overleg met u zoeken naar een passende oplossing. Neem contact op via telefoonnummer 14 072.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Instellen van beroep is alleen mogelijk indien aannemelijk wordt gemaakt waarom eerder geen zienswijzen kenbaar zijn gemaakt.

Het vaststellingsbesluit treedt na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van Alkmaar

 

Naar boven