Ontwerpbesluit omgevingsvergunning realiseren woonboot Hinderdam 1a te Nederhorst den Berg

Logo Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wijdemeren maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van de artikelen 2.10 en 2.12, eerste lid, onder a, sub 3o van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan voor een woonboot op Hinderdam 1a te Nederhorst den Berg

De omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

1. bouwen (artikel 2.1, lid 1 onder a Wabo);

2. het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1 onder c, Wabo).

 

Verklaring van geen bedenkingen

Onderdeel van deze procedure is een door de gemeenteraad af te geven verklaring van geen bedenkingen. In de raadsvergadering van 30 juni 2020 heeft de gemeenteraad bij amendement de ontwerpverklaring van geen bedenkingen verleend.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en het ontwerp vvgb liggen met ingang van 18 maart 2021 gedurende zes weken ter inzage. De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzageligging kan tegen het ontwerpbesluit een schriftelijke zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. U kunt ook een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de het secretariaat Fysiek Domein op telefoonnummer 14 035.

Een schriftelijke zienswijze tegen het ontwerpbesluit verklaring van geen bedenkingen kunt te richten aan de Gemeenteraad van Wijdemeren Postbus 190, 1230 AD Loosdrecht.

Om te zijner tijd beroep in te kunnen stellen tegen de omgevingsvergunning dient u een zienswijze te hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit.

 

Naar boven