Ontwerpbestemmingsplan Kelperheide ong. Kelpen-Oler & ontwerp-omgevingsvergunning (gecoördineerde procedure)

Logo Leudal

Terinzagelegging

Burgemeester en wethouders van Leudal maken op grond van 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat het met ingang van donderdag 18 maart 2021 tot en met woensdag 28 april 2021 gelijktijdig ter inzage liggen:

  • 1.

    het ontwerpbestemmingsplan ‘Kelperheide ong. Kelpen-Oler’;

  • 2.

    de ontwerp-omgevingsvergunning voor het bouwen in het genoemd plangebied.

Met dit plan/deze vergunning wordt de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw mogelijk op het perceel, kadastraal bekend gemeente Grathem, sectie A, nr.2104, gelegen aan de Kelperheide ong. in Kelpen-Oler.

Coördinatieregeling

Artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening maakt het mogelijk om vergunningen voor de realisatie van het genoemde project gelijk op te laten lopen met de procedure voor het bestemmingsplan. De voorbereiding, bekendmaking en vaststelling van de besluiten worden gebundeld. Dit betekent dat er één gecombineerde procedure wordt doorlopen in plaats van verschillende procedures. Het besluit tot het vaststellen van het bestemmingsplan wordt te zijner tijd genomen door de gemeenteraad. Het besluit over de omgevingsvergunning wordt daarna genomen door het college van burgemeester en wethouders van Leudal. Tegen de vaststelling van de besluiten kan te zijner tijd als één geheel beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Deze coördinatie-procedure heeft betrekking op de hierboven genoemden ter inzage gelegde ontwerpstukken.

Raadpleging

Het ontwerpbestemmingsplan en ontwerp-omgevingsvergunning zijn digitaal te raadplegen op de landelijke website voor ruimtelijke plannen via het webadres en in zien via het webadres https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1640.BP20KoKelperheide-ON01. De authentieke bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar via het webadres https://leudal.gemeentedocumenten.nl/Publicatie/NL.IMRO.1640.BP20KoKelperheide-ON01. Daarnaast ligt gedurende de openingstijden van de receptie een papieren versie van het plan ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1.

Inbrengen zienswijze

Op grond van artikel 3:26 lid 1 onder c. Algemene wet bestuursrecht (Awb) kunnen in het kader van de voorbereiding van gecoördineerde besluiten zienswijzen naar voren worden gebracht bij het coördinerend bestuursorgaan, in dit geval bij het college van burgemeester en wethouders van Leudal Gedurende de bovengenoemde inzage termijn kan eenieder schriftelijke een zienswijze naar voren brengen bij van burgemeester en wethouders van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen, kan dat doen na het maken van een telefonische afspraak via het Burgerbedrijvenplein (0475 - 85 90 00).

Naar boven