Ontwerp wijzigingsplan 'Stokkum, ’s-Heerenbergseweg 4’, Montferland

Logo Montferland

Burgemeester en wethouders van Montferland maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 17 maart 2021 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder het ontwerp van het Wijzigingsplan Stokkum, ’s-Heerenbergseweg 4 ter inzage ligt.

Het wijzigingsplan voorziet in een planologische regeling waarbij op grond van de wijzigingsbevoegdheid opgenomen in artikel 31, lid 2 bestemmingsplan Kernen, de bestemming Gemengd wordt gewijzigd in de bestemming Wonen om zodoende de functie van deze bedrijfswoning te wijzigen in een reguliere woning.

Het ontwerp wijzigingsplan met de daarbij behorende bijlagen, ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Didam, Bergvredestraat 10, en is tevens via www.montferland.info en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Gedurende de hierboven genoemde termijn bestaat de gelegenheid schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren te brengen/in te dienen. De schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 47, 6940 BA Didam.

 

Didam, 16 maart 2021

Burgemeester en wethouders van Montferland

Naar boven