Ontwerp Omgevingsvisie Asten

Logo Asten

Het afgelopen jaar heeft de gemeente Asten samen met inwoners, belangenorganisaties en ketenpartners gewerkt aan de Omgevingsvisie Asten. Dit is onder de nieuwe omgevingswet (met ingang van 1-1-2022) het centrale instrument dat de hoofdlijnen van het gemeentelijk beleid over de fysieke leefomgeving beschrijft.

Inspraak

Het ontwerp van de Omgevingsvisie Asten ligt met ingang van 12 maart 2021 gedurende 6 weken ter inzage. U kunt de ontwerp-omgevingsvisie inzien op de website www.omgevingsvisieasten.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging wordt inspraak verleend aan alle inwoners van de gemeente Asten en andere belanghebbenden. U kunt uw inspraakreactie richten aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 290, 5720 AG Asten of gemeente@asten.nl.

Meer weten?

Op maandag 22 maart a.s. vindt van 19.30u tot 20.30u op SIRIS-tv een live uitzending plaats over de Omgevingsvisie Asten. Tijdens deze uitzending geeft de gemeente een toelichting op de Omgevingsvisie Asten en het proces tot nu toe en heeft u als kijker de gelegenheid om hierover vragen te stellen.

 

Naar boven