Gemeente Nederweert - omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen - zonnepark ’t Kruis, Hoeven ong., Nederweert-Eind

Logo Nederweert

De omgevingsvergunning betreft het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan “Buitengebied Nederweert” zoals bedoeld in artikel 2.12 lid 1 sub a ten derde Wabo, voor het oprichten van een zonnepark op de locatie Hoeven ongenummerd te Nederweert-Eind (UV 20190173).

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie van 12 maart 2021 tot en met 22 april 2021 bij de centrale klantenbalie op afspraak en via www.nederweert.nl. Daarnaast is het plan gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0946.BAZonneweideHoeven-VA01)

Het instellen van beroep is vanaf de dag na terinzagelegging tot en met 23 april 2021 mogelijk voor belanghebbenden bij de Sector Bestuursrecht van Rechtbank Limburg. U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van Rechtbank Limburg. Dit kan ook digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

De ontwerp omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen hebben van 18 september 2020 tot en met 29 oktober 2020 ter inzage gelegen en is iedereen in de gelegenheid gesteld om zienswijzen naar voren te brengen. Van deze gelegenheid is gebruik gemaakt. De ingekomen zienswijzen hebben niet geleid tot een andere beschikking.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met een medewerker van het team Ruimte en Wonen.

Nederweert, 11 maart 2021

Burgemeester en wethouders van Nederweert

 

Naar boven