Gemeente Mill en Sint Hubert - vooraankondiging bestemmingsplan - ‘T Kavelt, Mill

Logo Mill en Sint Hubert

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert maken overeenkomstig artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘Mill, ’t Kavelt’ in voorbereiding is.

Het plangebied ligt aan de Wanroijseweg en aan de Van den Bogaardweg te Mill (5451 HA en 5451 HM) op een gedeelte van het perceel, kadastraal bekend als Mill, sectie R, nummer 1214. Het plan maakt het bouwen mogelijk van 71 á 73 woningen. Hiervoor zullen de nodige verkeer- en parkeervoorzieningen worden gerealiseerd. Daarnaast worden binnen het plangebied verschillende groenstructuren gerealiseerd.

U kunt op het voornemen om het bestemmingsplan voor te bereiden nog geen reactie indienen. Er worden momenteel geen stukken ter inzage gelegd.

Naar verwachting zal nog deze maand maart 2021 een ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Op dat moment krijgt eenieder de gelegenheid om zienswijzen kenbaar te maken op het ontwerpbestemmingsplan. De kennisgeving van de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan zal vooraf worden gepubliceerd in het Gemeenteblad en de Staatscourant.

Heeft u nog vragen over deze vooraankondiging, dan kunt u contact opnemen met de heer R. Roefs, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, via algemeen telefoonnummer 0485 - 460 300.

Mill, 11 maart 2021

 

Naar boven