Voorbereiding bestemmingsplanherziening

Logo Montfoort

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat zij een bestemmingsplanherziening voorbereiden voor:

 

Willeskop 77 en 77c in Montfoort

 

De bestemmingsplanherziening betreft:

  • 1.

    Een planologische regeling met betrekking tot bestaande bouwwerken voor de paardenhouderij op het perceel Willeskop 77c, die zijn opgericht buiten het bouwvlak;

  • 2.

    De gebruiksmogelijkheden voor handel in niet ter plaatse gefokte paarden en voor activiteiten die aansluiten bij een gebruiksgerichte paardenhouderij.

Deze bekendmaking is een vooraankondiging. Het is op dit moment nog niet mogelijk om een reactie of zienswijzen in te dienen. Er liggen dan ook geen stukken ter inzage. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen.

Binnenkort zullen wij via een afzonderlijke publicatie bekend maken wanneer het plan ter inzage wordt gelegd en wat de mogelijkheden zijn om hierop te reageren.

Voor meer informatie over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, de heer Frank Plate, telefonisch te bereiken via onze medewerkers van het KCC onder nummer (0348) 476400.

 

Montfoort, 16 maart 2021

Naar boven