Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Eindsestraat 95 in Dongen

Logo Dongen

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3°, van de Wabo af te wijken van het bestemmingsplan en voor de hieronder genoemde activiteit, met toepassing van de uitgebreide voorbereidingsprocedure, een omgevingsvergunning te verlenen.

 

De aanvraag betreft het perceel Eindsestraat 95 in Dongen, kadastraal bekend als gemeente Dongen sectie M, nummer 678 en voorziet in de volgende activiteit:

het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (bewoning door derden van een bedrijfswoning, behorend tot of voorheen behorend tot een landbouwinrichting)

 

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf vrijdag 12 maart 2021 tot en met donderdag 22 april 2021 ter inzage bij de balie Bouwen en Milieu in de centrale hal van het gemeentehuis, Hoge Ham 62 in Dongen. Voor het inzien van de plannen dient u een afspraak te maken via telefoonnummer 14 0162. Na telefonische afspraak kan een kosteloze mondelinge toelichting worden gegeven door de behandelend medewerker.

 

Gedurende deze zes weken kan een ieder bij het college van burgemeester en wethouders op de volgende wijze een zienswijze naar voren brengen:

1. schriftelijk (ter attentie van: burgemeester en wethouders van Dongen, Postbus 10153, 5100 GE in Dongen), onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbesluit Eindsestraat 95 (zaaknummer 00066524)". U kunt uw reactie ook per email aanleveren via info@dongen.nl;

2. mondeling, na het maken van een afspraak met de behandelend ambtenaar dhr. E. Sangster (tel: 140162)

Naar boven