Kennisgeving bestemmingsplan ‘Dagbesteding Doggersbank’

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van vrijdag 19 maart 2021 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 29 april 2021) het ontwerpbestemmingsplan ‘Dagbesteding Doggersbank’ (NL.IMRO.0599.BP2119Doggersbank-on01) met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt en te raadplegen is via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zolang de maatregelen in verband met het coronavirus duren, is het niet mogelijk om het ontwerpbestemmingsplan in te zien op een gemeentelijke locatie. Er is ook geen informatieavond. U kunt op werkdagen contact opnemen met telefoonnummer 06-10 366 766 dan wordt in overleg gezocht naar een maatwerkoplossing.

 

Aan de Doggersbank 56 bevindt zich een dagactiviteiten‐ en belevingscentrum voor cliënten van ASVZ. ASVZ wil dit gebouw vervangen door een nieuw belevingscentrum en een belevingstuin.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad, door tussenkomst van de directeur van Stadsontwikkeling, R&W/Bestemmingsplannen, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam. Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Voor het maken van een afspraak kunt u op werkdagen contact opnemen met telefoonnummer 06-10 366 766.

Uw schriftelijke zienswijze dient voorzien te zijn van uw naam, adres, woonplaats, handtekening en e-mailadres.

 

Rotterdam, 17 maart 2021

 

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen,

 

Mevr. H.M. van Bockxmeer

Algemeen directeur cluster Stadsontwikkeling

 

Naar boven