KENNISGEVING VASTSTELLING BESTEMMINGSPLAN “ZEESTERWEEGJE 4 EN POPULIERENLAAN 10 BURGH-HAAMSTEDE”

Logo Schouwen-Duiveland

 

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het door de gemeenteraad op 25 februari 2021 vastgestelde bestemmingsplan ‘Zeesterweegje 4 en Populierenlaan 10 Burgh-Haamstede’, met identificatienummer NL.IMRO.1676.00309BphBH351132-VA01, van 15 maart 2020 tot en met 26 april 2021 ter inzage ligt.

U kunt het digitale bestemmingsplan met bijbehorende stukken raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook liggen de stukken in deze periode in de leesruimte van het gemeentehuis. Deze kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis inzien: daarvoor dient u eerst via de receptie een afspraak te maken. Ook kunt u een pdf-versie van het ontwerpbestemmingsplan aanvragen via de gemeentelijke website: https://www.schouwen-duiveland.nl/bestuur-en-organisatie/vraag-aan-de-gemeente.

Dit bestemmingsplan regelt planologisch-juridisch het verplaatsen van de bestaande mogelijkheid voor recreatieve verhuur van de woning Zeesterweegje 4 te Nieuw-Haamstede naar de woning op Populierenlaan 10 te Nieuw-Haamstede.

REAGEREN

Van 15 maart 2020 tot en met 26 april 2021 kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door iedere belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het voorgaande ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. U kunt ook langs digitale weg het beroepschrift indienen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Voor de precieze voorwaarden verwijzen wij u naar de genoemde site.

Het is mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van deze afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

INWERKINGTREDING

Het bestemmingsplan treedt – indien er geen sprake is van een voorlopige voorziening - op grond van artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening in werking op 27 april 2021.

 

Zierikzee, 12 maart 2021

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven