Ontwerpbestemmingsplan Oosterwolde, Oostendorperstraatweg

Logo Oldebroek

Het college van B&W van Oldebroek maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Oosterwolde, Oostendorperstraatweg met de daarbij behorende stukken met ingang van 10 maart 2021 ter inzage liggen. (conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening).

 

Doel van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan Oosterwolde, Oostendorperstraatweg legt de juridisch-planologische basis voor de realisatie van twaalf woningen (twee-onder-een-kapwoningen) op het perceel Oostendorperstraatweg 81-83 en een nieuwe langzaam verkeer ontsluitingsweg tussen de Oostendorperstraatweg en de Wijnbergenerve.

Door deze wijziging van de bestemmingen van het perceel en het opnieuw inrichten van het gehele perceel wordt er invulling geven aan het gemeentelijk volkshuisvestingsbeleid. Om dit plan mogelijk te maken moet het geldende bestemmingsplan Oosterwolde Dorp 2005 worden gewijzigd.

 

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van 10 maart 2021 tot en met 20 april 2021. U kunt de stukken inzien op:

- www.oldebroek.nl/bestemmingsplannen 

- het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Oldebroek.

 

Zienswijze indienen

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Oldebroek, Raadhuisplein 1, 8096 CP Oldebroek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak via het Klant Contact Centrum, telefoon 0525 63 82 00.

Nu het gemeentehuis gesloten is kunt u niet meer even binnenlopen om de stukken te bekijken die ter inzage liggen. Wilt u de stukken die ter inzage liggen toch graag inzien dan kan dat. U kunt veel stukken online bekijken via de website www.oldebroek.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site kunt u zoeken op identificatienummer of PlanID: NL.IMRO.0269.OW106-ON01.

Deze digitale werkwijze heeft op dit moment onze voorkeur. U kunt een afspraak maken om de stukken toch in het gemeentehuis in te zien. Een afspraak maken kan via 0525 63 82 00 of via www.oldebroek.nl. In overleg met de betrokken medewerkers is het in uitzonderlijke gevallen mogelijk dat een papieren exemplaar van de stukken die u wilt inzien bij u thuis worden bezorgd.

Naar boven