Procedure hogere waarde Wet Geluidhinder ten behoeve van het ontwerp bestemmingsplan ‘Iepenlaan 4, Veghel’

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad hebben ter voldoening aan artikel 3.8 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) reeds het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Iepenlaan 4, Veghel’ voor een ieder zes weken ter inzage gelegd.

Voor de realisatie van 16 sociale huurwoningen aan de Iepenlaan 4 te Veghel, niet worden voldaan aan de voorkeurswaarde voor geluidsbelasting uit de Wet geluidhinder. Hierdoor is het College voornemens een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting vast te stellen. Het ontwerpbesluit hogere waarde Wet Geluidhinder moet nog ter inzage worden gelegd en ligt hierdoor vanaf vrijdag 12 maart 2021 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden.

Gedurende deze termijn kan een ieder tegen het ontwerpbesluit hogere waarde Wet Geluidhinder schriftelijk of mondeling zienswijze kenbaar maken aan het College. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het College van Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met de heer Matthijs Suijkerbuijk van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 0413-381834.

 

Veghel, 11 maart 2021

Naar boven