Gemeente Vught, kennisgeving terinzagelegging ontwerpbeschikking met projectafwijkingsbesluit ‘Golfbaan Cromvoirt 2020’

Logo Vught

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vught maken bekend, dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor een projectafwijkingbesluit (UV 20204006) voor de golfbaan Cromvoirt, gelegen aan de Deutersestraat 37 te Cromvoirt. De aanvraag voorziet in de aanpassing van de golfbaan met aanvullende onderdelen.

Het project bevat zes projectonderdelen:

 

  • 1.

    de bouw van een poort en keermuur ter plaatse van de golfbaanentree aan de Deutersestraat 39;

  • 2.

    het gebruik en de inrichting van het perceel St.-Lambertusstraat 59 te Cromvoirt als tuin met zwembad en tennisbaan bij gastenverblijf Bernardus Lodge;

  • 3.

    het aanleggen van een ecologische verbindingszone en het realiseren van een paardenweide met schuilgelegenheid op een perceel aan de Cromvoirtseweg ten westen van de Zandleij;

  • 4.

    4. de bouw van drie kleine, deels ondergrondse gebouwen op het golfbaanterrein, te weten een toiletblok, een halfway house en een shelter;

  • 1.

    5. de bouw van een grotere kelder onder het kantoorgebouw aan de Deutersestraat 37;

  • 1.

    6. het aanleggen van drie verharde paden op het golfbaanterrein en het aanleggen van een oppervlakteverharding bij de tijdelijke loods.

Hiertoe heeft de gemeenteraad een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven op 11 februari 2021. Op deze aanvraag om omgevingsvergunning is de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing.

De ontwerp omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de aanvraag met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 maart 2021 tot en met 21 april 2021 (zes weken) ter inzage. De aanvraag, de ontwerp omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken zijn alleen digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via NL.IMRO.0865.PBGolfbaan2020-ON01 in te zien.

Tijdens de periode van ter inzagelegging kunnen schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingebracht onder vermelding van het zaaknummer Z20-227070. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan Gemeente Vught, Postbus 10100, 5260 GA Vught. Voor het geven van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling via het centrale nummer van de gemeente (073-6580680).

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerp omgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen en men belanghebbende is.

Naar boven