Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het herbouwen van molen De Waterdief nabij Busch en Dam 8 in Uitgeest

Logo Uitgeest

Burgemeester en wethouders van Uitgeest maken bekend dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het herbouwen van molen De Waterdief nabij Busch en Dam 8 in Uitgeest zes weken ter inzage ligt.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 10 maart ter inzage in het gemeentehuis van Uitgeest aan Middelweg 28. Wilt u de stukken fysiek inzien? Dit kan alleen op afspraak. Wij vragen u contact op te nemen met Martijn Knol of Patrick Monincx via telefoonnummer 14 0251 of via e-mail: martijnknol@debuch.nl of patrickmonincx@debuch.nl. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn de openingstijden van het gemeentehuisbeperkt. Daarom is het plan tevens te raadplegen op www.uitgeest.nl.

Zienswijze:

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 7, 1910 AA Uitgeest, onder vermelding van ‘Zienswijze Busch en Dam 8’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: bel of mail met Martijn Knol of Patrick Monincx via bovenstaande contactgegevens.

 

Uitgeest, 9 maart 2021

Naar boven