Vaststelling ontwerp Bodemkwaliteitskaart wegbermen gemeente Peel en Maas

Logo Peel en Maas

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 maart 2021 de Bodemkwaliteitskaart wegbermen gemeente Peel en Maas en een Lokale Maximale Waarde (LMW) voor minerale olie voor de grondwal in Beringe in ontwerp vastgesteld.

 

Toelichting

Met de Bodemkwaliteitskaart wegbermen en de LMW voor minerale olie voor de grondwal in Beringe wordt het hergebruik van vrijkomende bermgrond binnen de gemeente Peel en Maas binnen aanvaardbare milieuhygiënische grenswaarden mogelijk gemaakt.

 

Ter inzage

De ontwerp Bodemkwaliteitskaart wegbermen gemeente Peel en Maas en de LMW voor minerale olie voor de grondwal in Beringe liggen vanaf 10 maart 2021 gedurende 6 weken ter inzage in het Huis van de Gemeente, Wilhelminaplein 1 in Panningen.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kunnen zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen.

 

Meer informatie?

Voor verdere informatie over dit ontwerp kunt u contact opnemen met de heer R. Janssen van het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving. E-mailadres: roel.janssen@peelenmaas.nl of telefoonnummer: 077-306 66 66.

 

Panningen, 9 maart 2021

Naar boven