Bekendmaking ontwerp-bestemmingsplan Kasteel Puth e.o. te Voerendaal

Logo Voerendaal

Burgemeester en wethouders van Voerendaal maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van vrijdag 12 maart 2021 tot en met donderdag 22 april 2020 het ontwerpbestemmingsplan Kasteel Puth e.o. te Voerendaal voor een ieder ter inzage ligt.

 

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de herontwikkeling en herbestemmen van diverse deelgebieden. Het betreft het gebouwencomplex kasteelhoeve Puth (Steinweg 1-3), de gronden behorende tot Steinweg 2, de bebouwing aan de Molenbeekstraat 25 en de omliggende agrarische gronden Hoensweg 17 en daarbij behorend perceel, de woning Hoensweg 12 en de woning Steinweg 5a. Ook gronden waar in juridisch-planologische zin geen wijzigingen worden doorgevoerd maar wel onderdeel uitmaken van het landgoed vormen onderdeel van voorliggend bestemmingsplan.

\Ter inzage en zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien bij het Klantencontactencentrum van de gemeente aan het Raadhuisplein 1 te Voerendaal en is tevens elektronisch te raadplegen via de website www.ruimtelijke plannen. Het plan heeft het identificatienummer: NL.IMRO.0986.BPlandgoedPutheo-ON01.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk (voorkeur) of mondeling een zienswijze op dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Voerendaal, Postbus 23000, 6367 ZG Voerendaal. Indien u een mondelinge zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u contact opnemen met de gemeente, via het algemene telefoonnummer 045 - 575 33 99.

Voerendaal, 11 maart 2021

Burgemeester en wethouders gemeente Voerendaal

 

Naar boven