Ontwerpbestemmingsplan ‘Klaassenstraat 4’ te Made

Logo Drimmelen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Drimmelen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Klaassenstraat 4’ met ingang van 12 maart gedurende 6 weken ter inzage ligt. Tevens worden de bijbehorende ‘Nota ambtshalve wijzigingen’ en een zakelijke beschrijving van het kostenverhaal conform artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening, gedurende deze periode ter inzage gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de nieuwbouw van één vrijstaande woning.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 12 maart 2021 gedurende 6 weken (en dus tot en met donderdag 22 april 2021) ter inzage in de hal van het gemeentehuis, Park 1 in Made. Vanwege Corona kunnen openingstijden worden gewijzigd. Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met het identificatienummer NL.IMRO.1719.1bp20Klaassenstr4-on01.

Indienen zienswijze

Ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kan iedereen, gedurende de termijn van de terinzagelegging, schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van de gemeente Drimmelen.

Het postadres voor het indienen van schriftelijke zienswijzen is: Postbus 19, 4920 AA Made.

Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar de heer P. van Cappelle, telefonisch te bereiken onder nummer 140162.

 

Made, 3 maart 2021

 

College van burgemeester en wethouders

Gemeente Drimmelen

Naar boven