Bestemmingsplan 'Nijega – Kommisjewei 1'

Logo Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat het bestemmingsplan 'Nijega – Kommisjewei 1' op 16 februari 2021 door de Gemeente Raad ongewijzigd is vastgesteld.

Doel van het plan

Planologische medewerking te verlenen om de horeca-2 bestemming te wijzigen naar Wonen om twee reguliere woningen te realiseren in de bestaande bebouwing op de Kommisjewei 1 te Nijega.

Bekijken

Het bestemmingsplan ligt ter inzage:

 

  • 1.

    In verband met COVID-19 worden er momenteel geen afspraken op het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten gepland. Een telefonische afspraak kan gemaakt worden op elke werkdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op donderdag tot 18.30 uur;

  • 2.

    Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met nummer NL.IMRO.0090.BP2020DPN014-0401.

Reageren

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u, als u belanghebbende bent, binnen de onderstaande beroepstermijn een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. De beroepstermijn loopt van donderdag 11 maart 2021 tot en met woensdag 21 april 2021. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Alleen als u tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit of wanneer u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen kunt u beroep instellen en ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

OMG/SB

Naar boven