Vastgesteld wijzigingsplan 2 Boekelermeer Heiloo

Logo Heiloo

Burgemeester en wethouders van Heiloo maken bekend dat het wijzigingsplan 2 van het bestemmingsplan Boekelermeer Heiloo is vastgesteld en met ingang van 11 maart 2021 voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het planologisch-juridisch mogelijk maken van de uitbreiding van een boter- en kaasbedrijf op het bedrijventerrein Boekelermeer Heiloo direct ten noorden van het bestaande bedrijfsgebouw aan Het Gemaal 2; ook zullen aansluitende bestemmingen worden gewijzigd. In het geldende bestemmingsplan Boekelermeer Heiloo ligt op deze percelen een wijzigingsbevoegdheid op grond waarvan burgemeester en wethouders bevoegd zijn wijzigingen aan te brengen in de bestemmingen op de verbeelding. Door toepassing te geven aan deze wijzigingsbevoegdheid, waarbij, in verband met de grootte van het bedrijfsperceel, ‘uitwisseling’ van bestemmingen plaatsvindt, kan de uitbreiding van het boter- en kaasbedrijf mogelijk worden gemaakt.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het wijzigingsplan 2 en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van 11 maart 2021 tot en met woensdag 21 april 2021gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0399.bpBoeklmrHeilooWP2-0401en op de website van de gemeente Heiloo (www.heiloo.nl/plannen) en projecten/inzage procedures.

 

Vanwege de Corona pandemie verzoeken wij u gebruik te maken van de mogelijkheden om de stukken digitaal in te zien zoals hierboven omschreven. Wilt u toch de fysieke exemplaren inzien dan kunt u een afspraak maken met de heer Steven van Haastrecht, bereikbaar via e-mail stevenvanhaastrecht@debuch.nl.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan 2 treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien dit verzoek binnen de beroepstermijn is ingediend, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan voordat op dat verzoek is beslist.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Steven van Haastrecht, telefoonnummer 06 25756289 of via e-mail stevenvanhaastrecht@debuch.nl.

 

Heiloo, 10 maart 2021

Naar boven