Ontwerpbestemmingsplan “Leenderweg 68 / Ven ongenummerd, Heeze”

Logo Heeze-Leende

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende maakt, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Leenderweg 68 / Ven ongenummerd, Heeze” met ingang van 12 maart 2021 tot en met 22 april 2021 ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.heeze-leende.nl.

De locatie Leenderweg 68 is planologisch geregeld in het bestemmingsplan Buitengebied Heeze-Leendee 2017. Initiatiefnemer is voornemens het agrarische bedrijf aan de Leenderweg 68 te beëindigen. Het nieuwe bestemmingsplan heeft daarom als doel de agrarische bestemming aan Leenderweg 68 te wijzigen naar de bestemming Wonen. Daarnaast maakt het plan het mogelijk om op het perceel grenzend aan Leenderweg 68, gelegen aan de weg Ven, een ruimte-voor-ruimtewoning te realiseren.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan de gemeenteraad van Heeze-Leende, Postbus 10.000, 5590 GA te Heeze. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om uw zienswijze mondeling kenbaar te maken wordt u verzocht een dergelijk verzoek uiterlijk 14 dagen voor het einde van de ter inzage legging in te dienen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met mevrouw Y.J. Trienekens (040-2241494). U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijze kunt weergeven.

Naar boven