Gemeente Cuijk - ontwerpbestemmingsplan - Akkerweg, Vianen

Logo Cuijk

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Akkerweg, Vianen’ ter inzage wordt gelegd. Gelijktijdig met de procedure voor het bestemmingsplan wordt het proces doorlopen voor een wijziging van de welstandsnota (het beeldkwaliteitsplan wordt onderdeel van de welstandsnota).

Het plangebied ligt aan de Akkerweg in Vianen, ten noorden van gemeenschapshuis ‘t Akkertje. De locatie is kadastraal bekend als gemeente Cuijk, sectie B, perceelnummer 1126. Voornemen is om op het agrarische perceel vijf woningen te ontwikkelen. Deze ontwikkeling past niet binnen het huidige bestemmingsplan voor de locatie.

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpwijziging van de welstandsnota liggen zes weken ter inzage van woensdag 10 maart 2021 tot en met dinsdag 20 maart 2021. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken van het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.BPViaAkkerweg-ON01.

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op de ontwerpplannen kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Harmsen, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-396600. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

Cuijk, 5 maart 2021

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

Naar boven