Vooraankondiging en terinzagelegging voorontwerp besluit bestemmingsplan Biddinghuizen-Alikruikweg-Festivalcamping (D5002)

Logo Dronten

 

Het college van Dronten maakt ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij, besluiten voorbereiden voor het plan Biddinghuizen-Alikruikweg-festivalcamping. Dit plan ligt aan de Alikruikweg en vervangt de reeds afgegeven tijdelijke vergunningen die in 2023 verlopen. Het plan maakt het gebruik van het terrein voor kamperen tijdens festivals voor maximaal 36 dagen per jaar, inclusief opbouwen en afbreken.

 

Vooraankondiging

Dit is een vooraankondiging. Hiertegen kunt u geen zienswijzen indienen (artikel 1.3.1 lid 2 Bro). Ook is het nog niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen.

 

Inspraak

Het college van Dronten maakt bekend dat het voorontwerp bestemmingsplanplan Biddinghuizen-Alikruikweg-Festivalcamping (D 5002) ter inzage ligt op grond van de Wet ruimtelijke ordening.

 

U kunt de betreffende stukken inzien van 11 maart 2021 tot en met 22 april 2021 bij:

• de publieksbalie van het gemeentehuis op afspraak;

www.dronten.nl ;

www.ruimtelijkeplannen.nl .

 

Tijdens de inzageperiode kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Deze kunt u richten aan het college van Dronten, t.a.v. team Gebiedsontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen inspraakreactie per email indienen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met mw. B. van den Heuvel via het telefoonnummer 14 0321.

 

Dronten, 10 maart 2021.

 

 

Het college van Dronten,

secretaris, drs. T. van Lenthe;

burgemeester, drs. J.P. Gebben.

Naar boven