Ter inzagelegging ontwerp partiële herziening bestemmingsplan Spakenburg-Centrum

Logo Bunschoten

Het college van burgemeester en wethouders van Bunschoten deelt mee dat met ingang van 4 maart 2021 het ontwerp van het herzieningsplan Spakenburg-Centrum voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage ligt. Dit onder verwijzing naar artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Tijdens kantooruren en na het maken van een afspraak kunt u het bestemmingsplan inzien in het gemeentehuis bij de balie van het team Omgevingsontwikkeling. Desgevraagd kan het besluit na telefonische afspraak met de werkeenheid Ruimtelijke Ordening ook buiten kantooruren worden ingezien. Ook is het bestemmingsplan digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0313.herziening1801-0201

Plangebied

Het plan heeft betrekking op de heromschrijving/herdefiniëring van de functie van de horeca-adviescommissie binnen de in het plangebied van het bestemmingsplan Spakenburg-Centrum voorkomende bestemming Centrum.

Aanleiding

Aanleiding voor deze herziening is het voornemen om de rol van de adviescommissie goed te borgen en haar de mogelijkheid te geven om nieuwe horecaontwikkelingen te toetsen en het college van B&W hierover te adviseren. Tevens wordt de adviescommissie op basis van deze partiële herziening een rol toebedeeld in de advisering over nieuwvestiging van afhaalzaken binnen het horecaconcentratiegebied.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Bunschoten, Postbus 200, 3750 GE Bunschoten-Spakenburg. Indien u mondeling uw zienswijze over de plannen naar voren wenst te brengen, dient u hiervoor binnen de ter inzagetermijn een afspraak te maken met de heer J.E.P.M. Reijnen via het telefoonnummer 033 – 299 1411.

Bunschoten, 3 maart 2021

Naar boven