Voorbereidingsbesluit ‘Weelweg 13B in Waarde’, Reimerswaal

Logo Reimerswaal

Op grond van artikel 3.7, lid 7, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders bekend dat de gemeenteraad op dinsdag 23 februari 2021 een voorbereidingsbesluit heeft genomen. Hiermee verklaart de gemeenteraad dat een bestemmingsplan wordt voorbereid.

 

Het voorbereidingsbesluit geldt voor het perceel aan de Weelweg 13B in Waarde en omvat het gehele perceel kadastraal bekend gemeente Waarde, sectie E, nummer 1096 en een gedeelte van het perceel kadastraal bekend gemeente Waarde, sectie E, nummer 1189. Het besluit treedt in werking op woensdag 3 maart 2021.

Een tekening met daarop aangegeven het gebied waarvoor het voorbereidingsbesluit geldt, maakt deel uit van het besluit.

 

Het voorbereidingsbesluit is vanaf woensdag 3 maart 2021 te raadplegen op www.reimerswaal.nl/bestemmingsplannen. Vervolgens vindt u de stukken door op de plannen van Waarde te klikken. Ook zijn de stukken in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0703.06WaVBWeelweg13B) en bij de balie in het gemeentehuis. Tegen een voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

 

Contactpersoon

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Reubens of mevrouw Van Hoepen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Zij zijn bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 14 0113.

 

Kruiningen, 3 maart 2021

Namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal,

ir. J. Gideonse

Hoofd afdeling ruimtelijke en economische ontwikkeling

Naar boven