Bestemmingsplan "naast Jaagpad 1" vastgesteld

Logo Hendrik-Ido-Ambacht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan "naast Jaagpad 1" op 11 januari 2021 door de gemeenteraad is vastgesteld en ter inzage ligt van 4 maart tot en met 14 april 2021:

Het bestemmingsplan "Jaagpad naast 1" is een partiele herziening van het bestemmingsplan Centrum en maakt de bouw van een woning op het perceel gelegen naast het Jaagpad nummer 1 mogelijk.

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Het bestemmingsplan is daarom ongewijzigd vastgesteld.

Stukken ter inzage

Van 4 maart tot en met 14 april ligt het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage. U kunt de betreffende stukken vinden op de volgende locaties:

- Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl is het vastgestelde digitale bestemmingsplan geplaatst. Deze kunt u vinden via het volgende plan-identificatienummer: NL.IMRO.0531.bp40naastJaagpad1-3001

- het bestemmingsplan is geplaatst op de gemeentelijke website

www.hendrik-ido-ambacht.nl;

- De papieren versies van de stukken zijn tijdens de openingsuren in te zien in de hal van het gemeentehuis, Weteringsingel 1 te Hendrik-Ido-Ambacht.

Indienen beroep en verzoek om voorlopige voorziening

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep tegen het vastgestelde bestemmingsplan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

- belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad;

- belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen kenbaar te maken bij de gemeenteraad;

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Bovengenoemden kunnen tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dit geval treedt de besluitvorming niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Kennisgeving besluit Hogere grenswaarde naast Jaagpad 1

Op basis van de Wet geluidhinder is akoestisch onderzoek uitgevoerd voor de aanvraag omgevingsvergunning voor de bouw van een woning op het perceel naast Jaagpad 1. Uit het onderzoek blijkt dat de maximaal optredende geluidbelasting vanuit wegverkeer de voorkeursgrenswaarde overschrijdt. Het vaststellen van een hogere grenswaarde is dan ook noodzakelijk. Het college van burgemeester en wethouders hebben een besluit Hogere grenswaarde voor het perceel naast Jaagpad 1 genomen.

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend. Het besluit is daarom ongewijzigd vastgesteld.

Stukken besluit hogere grenswaarde ter inzage

Van 04 maart tot en met 14 april 2021 ligt het besluit hogere grenswaarde voor het perceel naast Jaagpad 1 ter inzage. Het betreffende besluit is tijdens de openingsuren in te zien in de hal van het gemeentehuis, Weteringsingel 1 te Hendrik-Ido-Ambacht.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep tegen het besluit hogere grenswaarde worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

- belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben kenbaar gemaakt tegen het ontwerpbesluit;

- belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen kenbaar te maken tegen het ontwerpbesluit

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Bovengenoemden kunnen tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dit geval treedt de besluitvorming niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

 

Naar boven