Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan '8e herziening bestemmingsplan Buitengebied, locatie Lindeweg 12'

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 6.24 lid 3 Wro voor eenieder ter inzage liggen:

 

1. Het ontwerpbestemmingsplan '8e herziening bestemmingsplan Buitengebied, locatie Lindeweg 12';

2. De zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst voor de locatie Lindeweg 12.

 

Het bestemmingsplan maakt de oprichting van een zorgboerderij in combinatie met paarden mogelijk.

 

In de anterieure overeenkomst hebben gemeente en initiatiefnemer afspraken gemaakt rondom de exploitatiekosten die samenhangen met het project.

 

Terinzagelegging stukken

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken en de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst liggen met ingang van 4 maart 2021 gedurende 6 weken ter inzage.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder ruimtelijke plannen --> ontwerpbestemmingsplannen) en daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0642.bp15Lindeweg12-2001.

 

Daarnaast zijn het ontwerpbestemmingsplan en de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst in te zien in de publiekshal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 in Zwijndrecht (vanwege de coronamaatregelen bij hoge uitzondering op afspraak (telefoon 14 078)).

 

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen onder vermelding van "zienswijze ontwerpbestemmingsplan '8e herziening bestemmingsplan Buitengebied, locatie Lindeweg 12' " op de volgende wijze:

- schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

- per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

- mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling (telefoon 14 078).

 

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht, 3 maart 2021

Naar boven