Partiële herziening Bestemmingsplan Plassengebied Loosdrecht 2013 Oud-Loosdrechtsedijk 243

Logo Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad van Wijdemeren in zijn vergadering van donderdag 4 februari 2021 het bestemmingsplan “Partiële herziening Bestemmingsplan Plassengebied Loosdrecht 2013 Oud-Loosdrechtsedijk 243” ongewijzigd heeft vastgesteld.

 

Het plan

De aanleiding voor het opstellen van dit bestemmingsplan is het toestaan van permanente bewoning naast het recreatief gebruik van de recreatieappartementen op het perceel van Oud -Loosdrechtsedijk 243. Het plangebied is gelegen aan de Oud-Loosdrechtsedijk 243, te Loosdrecht. Op deze locatie bevindt zich het Najade Resort, dat bestaat uit 10 recreatieverblijven.

 

Inzage

Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 4 maart 2021 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage. U kunt de stukken inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder de nr. (NL.IM-RO.1696.BP8800Old2432020-va00) of via het adres: Oud-Loosdrechtsedijk 243, 1231 LX Loosdrecht. In verband met de maatregelen rond het coronavirus kan het bestem­mingsplan niet worden ingezien op het gemeentehuis. Desgewenst kunt u de stukken ook digitaal opvragen via info@wijdemeren.nl.

 

Beroep

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij dit niet heeft gedaan, kan gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het besluit tot vaststelling beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

 

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde afdeling. Het besluit tot vaststelling en daarmee het bestemmingsplan treden na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

 

Naar boven