Gemeente Mill en Sint Hubert - vooraankondiging bestemmingsplan - Leeuwerikstraat, Gruttostraat en Genieweg, Mill

Logo Mill en Sint Hubert

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert maken overeenkomstig 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan “Mill, Leeuwerikstraat, Gruttostraat en Genieweg” in voorbereiding is.

Het plangebied ligt in het westelijk deel van de kern Mill, aan de wegen Leeuwerikstraat, Gruttostraat en Genieweg. De locatie bestaat uit het voormalige schoolterrein van de basisschool De Leeuwerik, dat is gelegen op de gronden tussen de Leeuwerikstraat en de Gruttostraat, en uit een perceel aan de Genieweg. Het voornemen bestaat om ter plaatse van de voormalige basisschool de Leeuwerik en in het aansluitende gebied woningbouw te realiseren. Hierbij wordt tevens een nieuwe buitenruimte gerealiseerd voor het wijkcentrum De Wester.

U kunt op het voornemen om het bestemmingsplan voor te bereiden nog geen reactie indienen. Er worden momenteel geen stukken ter inzage gelegd. Naar verwachting zal in maart 2021 een ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Op dat moment krijgt eenieder de gelegenheid om zienswijzen kenbaar te maken op het ontwerpbestemmingsplan. De kennisgeving van de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan wordt vooraf worden gepubliceerd in het Gemeenteblad en de Staatscourant.

Heeft u nog vragen over deze vooraankondiging, dan kunt u contact opnemen met de heer L. Timmermans, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid via algemeen telefoonnummer 0485-460300.

 

Naar boven